Home ΣυμβουλέςΤα πιο ενδιαφέροντα σπορ για να ασχοληθείτε και να στοιχηματίσετε
Τα πιο ενδιαφέροντα σπορ για να ασχοληθείτε και να στοιχηματίσετε

Τα πιο ενδιαφέροντα σπορ για να ασχοληθείτε και να στοιχηματίσετε

Εκτός από τα δημοφιλή, υπάρχουν πολλά άλλα διασκεδαστικά αθλήματα τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε, αλλά και να στοιχηματίσετε. Μην περιορίζετε τον εαυτό σας και μην κολλάτε σε τυχόν λανθασμένη εικόνα που μπορεί να έχετε για ένα άθλημα. Δοκιμάστε και δείτε αν σας ταιριάζει ή όχι, μπορεί να σας αρέσει τελικά ένα άθλημα που δε θα το περιμένατε. Πάμε λοιπόν να δούμε ενδιαφέροντα σπορ τα οποία μπορείτε να ασχοληθείτε, αλλά και να τα συνδυάσετε στοιχηματίζοντας με σε ιστότοπους όπως αυτό.

  1. Βόλεϊ. Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα με το οποίο ασχολούνται λίγο περισσότερο οι γυναίκες, αλλά είναι εξίσου κατάλληλο και για άνδρες. Είναι ένα ομαδικό άθλημα που ευνοεί τη συνεργασία και την κοινωνικοποίηση, ενώ μπορείτε να το απολαύσετε και στην παραλία το καλοκαίρι(beach volley). Είναι μία μορφή πολύ καλής αεροβικής άσκησης που γυμνάζει όλους τους μυς και ευνοεί την τόνωση και γράμμωση του σώματος. Παράλληλα, καίει πολλές θερμίδες και βοηθάει στο συντονισμό των άκρων, την ισορροπία και την ευελιξία.
  2. Πινγκ- πονγκ. Το πινγκ-πονγκ είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό άθλημα, το οποίο μπορείτε άνετα να παίζετε και σπίτι σας, εφόσον αγοράσετε ένα τραπέζι και έχετε χώρο να το τοποθετήσετε. Είναι πολύ φιλικό για τις αρθρώσεις και γυμνάζει καλά όλο τον κορμό του σώματος, αν και είναι πιο ήπιας μορφής άσκηση. Ακόμα, ενισχύει πολύ τα αντανακλαστικά, αφού έχετε λίγο ως ελάχιστο χρόνο αντίδρασης, και ενεργοποιεί διάφορες περιοχές του εγκεφάλου, ακονίζοντας το μυαλό. Έρευνες έχουν δείξει ότι το πινγκ- πονγκ μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης άνοιας και του Alzheimer σε πιο μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους.
  3. Βελάκια(darts). Τα βελάκια είναι ένα άθλημα που παίζεται πολύ στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε ρίξει κάποιο βελάκι σε στόχο στη ζωή σας. Μπορεί να μην περιλαμβάνει τόσο σωματική άσκηση και κίνηση, αλλά είναι μία ευχάριστη δραστηριότητα που μπορεί να συνδυαστεί με μία βραδινή έξοδο. Ευνοεί πολύ την κοινωνικοποίηση, τη χαλάρωση και την μείωση του στρες, ενώ επίσης αυξάνει πολύ τη συγκέντρωση του μυαλού μας. Αν μάθετε τους κανόνες και πώς μετριούνται οι πόντοι, θα δείτε ότι έχει στρατηγική και ενδιαφέρον και για να στοιχηματίσετε. Βρείτε λοιπόν ένα μπαρ στο οποίο μπορείτε να παίξετε, ή εναλλακτικά αγοράστε ένα στόχο για το σπίτι σας.
  4. Γκολφ. Το γκολφ είναι ένα άθλημα ιδανικό για πιο ηλικιωμένους ανθρώπους, αλλά κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Είναι εξαιρετικό για την υγεία της καρδιάς και την κυκλοφορία του αίματος, αφού περιλαμβάνει και αρκετό περπάτημα και κουβάλημα. Επίσης, είναι πολύ καλό για την ψυχολογία, αφού ερχόμαστε σε επαφή με τη φύση και το πράσινο, τον ήλιο και τον καθαρό αέρα. Έχει μικρό κίνδυνο για τραυματισμό και ευνοεί την καλή ποιότητα του ύπνου. Σουηδική έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι που παίζουν γκολφ έχουν 40% χαμηλότερο ποσοστό θνησιμότητας, το οποίο σημαίνει αύξηση κατά 5 χρόνια στο προσδόκιμο ζωής.

Σηκωθείτε λοιπόν από τους καναπέδες και δοκιμάστε καινούριες δραστηριότητες, δε θα το μετανιώσετε. Αρχίστε να παρακολουθείτε και να μαθαίνετε παράλληλα πληροφορίες για αυτά τα σπορ, ώστε να βρείτε ενδιαφέρον και να στοιχηματίσετε. Ο κόσμος των σπορ όπως θα δείτε είναι συναρπαστικός και ατελείωτος!